Boczek z balsamicznym i brązowym cukrem
Balsamiczny i brązowy boczek z cukrem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 42 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 148 kalorii. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz bekon, ocet balsamiczny, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 9%. Spróbuj Szynka glazurowana z brązowym cukrem i balsamicznym, Sałatka Balsamiczna Z Brązowym Cukrem, oraz Szynka pieczona z balsamicznym brązowym cukrem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. linia cookie arkusz z folią.
Umieść stojak z drutu na folii.
Ułóż boczek w jednej warstwie na stojaku.
Piec 20 minut. W międzyczasie, w małej misce, wymieszać razem brązowy cukier i ocet balsamiczny.
Obróć boczek; łyżka brązowego cukru i mieszanki balsamicznej na plastrach boczku.
Piec 10 do 15 minut dłużej lub do złotego koloru.
Wyjmij z szafy. Całkowicie schłodzić, około 15 minut.