Boczkowo-Szwajcarska sałatka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.87 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 484 kalorie, 17g białka, oraz 41 g tłuszczu na porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka pieprzu, grochu, sera szwajcarskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Boczek-Szwajcarska Sałatka, Sałatka Z Sosem Szwajcarskim, oraz Szwajcarska Sałatka Z Nerkowca.
Instrukcje
1
W małej misce połączyć majonez, cukier, sól i pieprz. W dużej salaterce warstwa jednej trzeciej zieleni i jednej trzeciej mieszanki majonezu, cebuli, grochu i sera. Powtórz warstwy dwa razy. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny. Tuż przed podaniem dodaj boczek i wrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Zieloni
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego