Boczek, ranczo i Cheddar puree ziemniaczane
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj boczku, ranczo i puree Cheddar. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 454 kalorie, 19g białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 8657 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Udaj się do sklepu i podnieś kawałki bekonu, ser cheddar, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Boczek i Cheddar puree ziemniaczane, Puree Ziemniaczane Z Boczkiem I Cheddarem, oraz Puree ziemniaczane z boczkiem i cheddarem.
Instrukcje
Gotować ziemniaki w kostkach przez 10-15 minut lub do przetargu widelca.
Odcedzić i umieścić w misce miksera stojącego.
Dodaj masło, mleko, sól czosnkową, pieprz, przyprawę i 1/2 szklanki rozdrobnionego sera.
Wymieszać, aż się połączy.
Przenieść ziemniaki do dużego holenderskiego pieca lub garnka na średnim ogniu. Top z pozostałym posiekanym serem i zamknąć pokrywkę do topienia sera przez 3-5 minut.
Zdjąć pokrywkę i podawać z pokruszonym boczkiem na wierzchu.