Boczek Gouda Czarny Pieprz Herbatniki
Boczek Gouda czarny pieprz herbatniki może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 30. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 137 kalorii. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 15 mówi, że trafił w sedno. Jeśli masz gouda, grubej soli morskiej, takich jak maldon, maślanka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Herbatniki Z Czarnym Pieprzem, Herbatniki Z Czarnym Pieprzem, oraz Herbatniki Z Czarnego Pieprzu Truskawkowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść plastry boczku na dużej, nieogrzewanej patelni o ciężkim dnie lub żeliwnej. Obróć ogień na średni i gotuj boczek, często obracając się, aż będzie chrupiący. Około 7 minut.
Przenieś do wyłożonej ręcznikiem papierowym talerza, aby osuszyć. Pokruszyć i odstawić.
Umieść stojaki piekarnika w górnej i środkowej pozycji, Rozgrzej piekarnik do 400°
Dodaj mąkę, proszek do pieczenia, cukier i sól koszerną do dużej miski, użyj widelca lub trzepaczki, aby wymieszać składniki razem. Za pomocą noża do ciasta lub 2 noży kroimy smalec, aż zostanie zredukowany do kawałków wielkości grochu. Wymieszaj z boczkiem, goudą, maślanką i lekko ubitym jajkiem, aż po prostu uformuje się w luźne ciasto. Wyluzuj 20 minut.Zeskrobać ciasto na dobrze posmarowaną mąką powierzchnię i wkleić w prostokąt o grubości 3/4 cala. Tri-krotnie ciasto (jak można literę). Następnie wklep ponownie w prostokąt o grubości 3/4 cala; powtórz tri-fold i powtórz cały proces jeszcze raz. Po trzecim tri-krotnie, pat ciasto się do około 1 ½ cala grubości.
Wytnij herbatniki za pomocą 2-calowego okrągłego lub kwadratowego noża i umieść na dwóch arkuszach do pieczenia wyłożonych pergaminem, rozstaw herbatniki około 1 ½ cala od siebie. Zbierz resztki i powtarzaj, aż będziesz miał około 30 rund.
Biszkopty posmarować umyciem jajecznym i posypać popękanym pieprzem i solą morską do smaku.
Piec herbatniki, aż nadmuchane i złoty, 15 do 17 protokół, obracając tace między półki półki nawet pieczenia.
Przenieść do stojaka do ostygnięcia.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.