Boczek Chili Cheeseburger Klopsiki
Bekon Chili Cheeseburger klopsiki wymaga około 2 godziny i 35 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.58 za porcję. To danie główne ma 642 kalorie, 38g białka, oraz 45 g tłuszczu na porcję. Jeśli masz sól, jajka, keczup i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Jest to dość drogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest solidne. Spróbuj Boczek Chili Cheeseburger Klopsiki, Boczek Cheeseburger Klopsiki, oraz Boczek Cheeseburger Klopsiki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować i wymieszać boczek na dużej patelni na średnim ogniu, aż boczek jest półprzezroczysty i zaczyna brązowy, o 5 protokół; wymieszać cebulę i kontynuować gotowanie i mieszanie, aż boczek jest rumiany i słodka cebula jest półprzezroczysty, o 5 Więcej minut.
Wymieszać 1/2 Puchar ketchup, 2 łyżki chili w proszku, 2 łyżki ancho chile w proszku, 1 łyżka sos Worcestershire, kminek, sól, czarny pieprz, i czosnek w proszku w dużej misce.
Wymieszać w mielonej polędwicy, mieszanki boczek-cebula, ser Cheddar, pieprz jack ser, jajka, i bułka tarta, aż dokładnie połączone. Uformować mieszaninę w kształt bochenka i przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C). Wyłóż patelnię do pieczenia o wymiarach 9x13 cali z folią aluminiową i spryskaj folię sprayem do gotowania.
Umieść Bochenek w przygotowanym naczyniu do pieczenia.
Wymieszać 1/2 Puchar ketchup, 1 łyżka sos Worcestershire, 1 łyżeczka chili w proszku, i 1 łyżeczka ziemi ancho chile w misce.
Rozprowadzić mieszaninę na bochenku.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż bochenek nie będzie już różowy wewnątrz i soki uruchomić jasne, 1 godzinę i 5 minut do 1 godziny i 15 minut. Termometr do natychmiastowego odczytu mięsa włożony do środka bochenka powinien odczytywać co najmniej 160 stopni F (70 stopni C).
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Cava, Grenache i Shiraz to moje najlepsze propozycje na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Możesz spróbować Juve Y Camps Reserva de la Familia 40th Anniversary Cuvee Cava. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.
![Juve y Camps Reserva de la Familia 40-lecie Cuvee Cava]()
Juve y Camps Reserva de la Familia 40-lecie Cuvee Cava
Blady Złoty Kolor, ta Cava ma aromaty dojrzałych białych brzoskwiń, opiekanej bagietki z nutami cytrusów i moreli. Podniebienie jest bogate i szerokie o smaku zielonego jabłka, jaśminowej zielonej herbaty i prażonych migdałów. Ten Brut nature cava jest niezwykle wszechstronny, ponieważ nie dodaje się dawki, więc kwasowość i pęcherzyki oczyszczają podniebienie po każdym kęsie. Polecane Dania: krewetki czosnkowe, okoń morski marynowany w miso, tuńczyk inkrustowany sezamem, Kurczak tikka masala i Jamon Iberico.