Boczek Cheddar Spread

Boczek Cheddar Spread
Boczek Cheddar Spread jest bezglutenowe i pierwotne przepis z 3 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 28g białka, 71 g tłuszczu, oraz w sumie 799 kalorii. Na 2,34 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka boczku, cebuli, kremowy sos sałatkowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Dobrze sprawdza się jako przyprawa. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Hot Bacon Cheddar Spread, Pieczony Boczek Z Cheddarem, oraz Pieczony Boczek Z Cheddarem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Odcedzić i pokruszyć.
3
W średniej misce wymieszać pokruszony boczek, ser Cheddar, startą cebulę i kremowy sos sałatkowy. Schłodzić w lodówce około 1 godziny przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser CheddarSer Cheddar
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
Sos SałatkowySos Sałatkowy
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDipyPasty kanapkowe
Magazyn