Bochenki Cynamonowe Z Rodzynkami
Cynamonowo-rodzynkowe bochenki to bezmleczne hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 164 kalorie, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Przepis ten zachwycił 156 osób. Mieszanka białek, soda oczyszczona, cukinia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bochenki Z Rodzynkami, Chleb Z Rodzynkami, oraz Bananowo-Rumowe Rodzynki Mini Bochenki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spryskaj 2 (8 1/2 x 4 1/2 cala) patelnie z bochenkiem za pomocą sprayu do gotowania.
W dużej misce wymieszać mąkę, cynamon, sodę oczyszczoną i proszek do pieczenia.
W średniej misce widelcem lub trzepaczką ubić cukier, zupę, białka, olej i ekstrakt waniliowy.
Dodać mieszaninę zupy do mieszaniny mąki, mieszając tylko do wymieszania. Złożyć cukinię i rodzynki.
Wlać ciasto do patelni Bochenek.
Piec przez 55 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Niech bochenki ostygną w patelniach na stojakach z drutu przez 10 minut.
Wyjmij bochenki z patelni i pozostaw do całkowitego ostygnięcia na stojakach z drutu.