Bochenek Kokosowy
Bochenek kokosowy to hor d ' oeuvre, który służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 11g tłuszczu i w sumie 214 kalorii. Za 22 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś mleko, jajka, kokos i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 15 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Bananowy Bochenek Kokosowy, Ciasto kokosowo-ananasowe, oraz Bochenek Cukinii Żurawinowo-Kokosowej.
Instrukcje
W dużej misce masło śmietankowe i cukier, aż będą lekkie i puszyste.
Dodawaj jajka pojedynczo, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Ubij wanilię.
Połącz mąkę, proszek do pieczenia i sól; stopniowo dodawać do kremowej mieszanki na przemian z mlekiem, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Dodaj kokos.
Wlać do natłuszczonego 9-calowego. x 5-w. Bochenek.
Piec w temperaturze 350° przez 1 godzinę lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni na ruszt, aby całkowicie ostygł.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti w menu? Spróbuj połączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Titus Zinfandel. Ma 4,7 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 29 dolarów.
![Titus Zinfandel]()
Titus Zinfandel
Wizualnie to wino jest tak samo efektowne jak profil smakowy, z wspaniale nieprzezroczystym Królewskim Fioletowym rdzeniem ustępującym miejsca przezroczystej rubinowo-czerwonej obręczy. Prażone płatki owsiane i brązowe nuty cukru zwijają się wokół soczystej żurawinowo-malinowej na nosie, przypominającej chrupiącą zaraz po wyjęciu z piekarnika, a następnie balsamiczną redukcję truskawek, słaby płatek róży i tylko nutę siodła. Na podniebieniu tosty, dąb i macerowana truskawka są zwieńczone wysoką, jasną wstążką karmelu i ubrane w czerwone pyszne jabłka i cukierki arbuzowe. Jest długi i opierający się na podniebieniu, o średnim ciele i wiecznym wykończeniu wykazującym znaczną ageability w taninach.