Bochenek Brunchowy Z Jagodami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc spróbuj Bochenka Brunchowego z jagodami. Jedna porcja zawiera 134 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 16. Za 18 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś proszek do pieczenia, mąkę, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 10 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak niesamowite spoonacular wynik 14%. Spróbuj Ciasto Brunchowe Z Jagodami, Borówka Brunch Bake, oraz Brunch jagodowy clafoutis dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W misce masło śmietankowe i brązowy cukier. Dodaj jajko i skórkę pomarańczową.
Połącz mąkę, proszek do pieczenia i sól; dodaj do śmietany na przemian z mlekiem i sokiem, dokładnie mieszając po każdym dodaniu. Złożyć jagody.
Wlać do natłuszczonego 9-calowego. x 5-w. Bochenek.
Piec w temperaturze 350° przez 50-55 minut lub do wykonania testów chleba. Schłodzić na patelni 10 minut przed wyjęciem na zużyty stojak.
Do glazury połącz cukier, masło i skórkę pomarańczową. Stopniowo dodawaj mleko, aż glazura uzyska konsystencję; skrop ciepłym chlebem.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti naprawdę dobrze komponuje się z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Graham Beck Bliss Nectar z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
![Graham Beck Bliss Nectar]()
Graham Beck Bliss Nectar
Dla tych, którzy nie lubią suchego, Graham Beck Demi-Sec jest dobrym pretekstem do pobłażania sobie i frywolności. Lekkie drożdżowe aromaty, z nutą toffi, miodu i praliny, ten rozkoszny szampan pobudzi Twoje słodsze zmysły.Mieszanka: 39% Chardonnay, 61% Pinot Noir