Bob ' s Stick-To-Your-Ribers Split Grochówka

Bob ' s Stick-To-Your-Ribers Split Grochówka
Bob ' s Stick-To-your-Ribers Split Grochówka jest bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne danie główne. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 210 kalorii. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz marchew, wodę, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 2 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest dostarczany przez Go Dairy Free. Zima będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Zupa z wędzonej szynki z groszkiem i zielonym groszkiem, Nonnie ' s Spaghini stick-to-your-żeberka zupa, oraz Zupa Grochowa Split dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Posortuj i opłucz groszek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek SplitGroszek Split
2
Rozłupany groszek umieścić w dużym garnku i zalać wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek SplitGroszek Split
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodać kości szynki, cebula, sól, pieprz, majeranek, i liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Kość SzynkowaKość Szynkowa
MajeranekMajeranek
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Zagotować zupę, przykryć, zmniejszyć ogień i gotować bardzo delikatnie przez 1,5 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
5
Usunąć kość szynki, odciąć mięso i pokroić w kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kość SzynkowaKość Szynkowa
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
6
Do zupy włożyć szynkę, dodać seler lub ziemniaki i marchewkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
7
Kontynuuj gotować zupę przez 30 do 40 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
8
Usunąć i wyrzucić liść laurowy. W razie potrzeby doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia69
Magazyn