Bo-Kaap Cape Malay Curry - Południowoafrykańska Mieszanka Przypraw
Need a jaskiniowiec, danie główne bezglutenowe, primal i FODMAP? Bo-Kaap Cape Malay Curry Powder-Południowoafrykańska mieszanka przypraw może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 518 kalorii, 26g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 13,56 zł / porcja, ten przepis okładki 54% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz nasiona gorczycy, chili, mielony imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób lubiło to afrykańskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest super. Spróbuj Bo-Kaap Cape Malay Kerrie-Południowoafrykański Przylądek Malajski, Cape Malay Owoce morza Curry i RPA żywności Safari w restauracji Gold, oraz Cape Malay Curry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić wszystkie całe nasiona na patelni i suszyć na minutę lub dwie, aż staną się ostre i uwolnią swój zapach.
Umieść je w robocie kuchennym lub młynku do kawy i pulsuj, aż zostaną drobno zmielone-lub zmiel je tłuczkiem i zaprawą.2
Dodaj pozostałe mielone przyprawy, w tym chilli i liście curry, do prażonych przypraw i dobrze wymieszać.3 Przechowywać w szczelnym słoiku lub puszce do 6 miesięcy, w suchym, chłodnym i ciemnym miejscu.