Bluefish z liśćmi winogron
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Bluefish z liśćmi winogron może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 2. Na $3.15 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 50 g tłuszczu, oraz w sumie 646 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, pietruszkę, winogrona i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Liście Winogron, Liście Winogron, oraz Nadziewane Liście Winogron dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozpal grilla. Ułóż 3 liście winogron tak, aby nakładały się na siebie; powtórz z pozostałymi liśćmi.
Odciąć czerwony miąższ od spodu każdego fileta rybnego. Rybę posmarować liśćmi i doprawić solą i pieprzem. Umieścić rybę w liściach i posmarować każdy filet 1/2 łyżką oleju.
W misce ubić sok z cytryny z czosnkiem, anchois, ziołami i 3 łyżkami oliwy z oliwek; doprawić solą i pieprzem.
W małej misce wrzucić winogrona z cebulą i pozostałymi 2 łyżkami oliwy z oliwek. Doprawić solą i pieprzem. W perforowanej patelni grillowej, grilluj winogrona i cebulę, aż zmiękną, 4 minuty; przenieś do sosu cytrynowego i wrzuć.
Grill owinięte ryby na dużym ogniu, obracając raz, aż ryba jest po prostu gotowane, 6 minut.
Podawać z cebulą i winogronami.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio