Bluebird Cake Pops

Bluebird Cake Pops
Bluebird Cake Pops może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 48 porcji z 301 kalorii, 5G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz kremówkę neonową, Wafle do powlekania, skracanie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Tort kawowy Bluebird z cytrynową glazurą, Gold Glitter Cake Pops (Lemon Cake Pops), oraz Przepis Na Cake Pops: Cupcake Pops dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodać i upiec ciasto mix zgodnie z zaleceniami na polu 13x9-calowy patelni, przy użyciu wody, oleju i jaj. Super. Arkusz cookie linii z papieru woskowanego. Ciasto pokruszyć w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukrowe Cukierki Z Gumy Do żuciaCukrowe Cukierki Z Gumy Do żucia
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(Keebler)(Keebler)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać lukier; dobrze wymieszać. Kształt na 1 1/4-calowe podłużne kulki; szczyp wąski koniec, aby wyglądać jak pióra ogona.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
3
Miejsce na blasze. Zamrażać do uzyskania jędrności; przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
Nożyczkami kuchennymi Wytnij cukierki taffy w kształty skrzydeł. Kształt kremówki w 1/4-calowe stożki dla dziobów. W misce do mikrofali, cukierki mikrofalowe topi się i skraca odkryte na Medium (50%) 2 minuty, mieszając raz, a następnie w odstępach 15 sekund, aż się stopi; mieszać w kolorze cukierków, aż będzie gładka. Zanurz końcówkę 1 patyczka lizaka około 1/2 cala w roztopionym cukierku; włóż kij do 1 kulki ciasta nie więcej niż w połowie. Powtarzam. Zwróć wyskakujące okienka do arkusza cookie. Przechowywać w lodówce 5 minut; usunąć kilka na raz. Dip każda kulka ciasto do stopionego cukierków na pokrycie; dotknij nadmiar. Poke przeciwległy koniec kija w bloku pianki. Natychmiast przymocuj skrzydła, konfetti dla oczu i pomarańczowy stożek dla dzioba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Candy TopiCandy Topi
Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I OczyszczoneKolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
Patyczki Do LizakówPatyczki Do Lizaków
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Odstawić do Ustawienia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 50 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia1
Magazyn