Blueberry Muffin Tops

Blueberry Muffin Tops
Blueberry Muffin Tops to Wegetariańskie poranny posiłek. Jedna porcja zawiera 118 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 28. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz cukier, skórkę cytryny, sodę oczyszczoną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Blueberry Muffin Tops, Blueberry Muffin Tops, oraz Jagodowy Orzech Płatki Owsiane Muffin Topy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pozostawić ciasto na ciastka w temperaturze pokojowej 10 minut, aby zmiękczyć. W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 177°. Linia 2 arkusze ciastek z pergaminem do gotowania. W małej misce, wymieszać 1/4 szklanki mąki, cukier i masło z widelcem, aż crumbly; odstawić do użycia do polewy. W innej małej misce wymieszać pozostałą 1 szklankę mąki, proszku do pieczenia i sody oczyszczonej; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Ciasteczkowe CiastoCiasteczkowe Ciasto
MasłoMasło
Pliki CookiePliki Cookie
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PiekarnikPiekarnik
2
W średniej misce, ubij ciasto i serek z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż do wymieszania. Na małej prędkości, ubić w jajku, mleku, skórce cytryny i soku z cytryny, aż dobrze wymieszane. Mieszać w mieszaninie mąki tylko do połączenia (nie overmix; mieszanina będzie grube ciasto). Ostrożnie złożyć w jagody. (Jeśli używasz rozmrożonych jagód, spłucz i osusz ręcznikiem papierowym przed dodaniem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
JagodyJagody
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Upuść ciasto, ubijając łyżki stołowe od 1 do 2 cali na arkuszach ciastek, używając gumowej szpatułki do zeskrobywania ciasta z łyżki stołowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
SzpatułkaSzpatułka
4
Piec 3 minuty; wyjąć z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Każdą wierzch muffinki posypać ok. 1 łyżeczką okruchów; natychmiast powrócić do piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Piec 16 do 20 minut dłużej lub tylko do momentu, aż krawędzie zaczną brązowieć. Schłodzić na arkuszach ciastek 2 do 3 minut przed wyjęciem do regałów chłodzących.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
7
Podawać na ciepło lub chłodno.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje28
Ocena Zdrowia0
Magazyn