Blueberry Muffin Tops
Blueberry Muffin Tops to Wegetariańskie poranny posiłek. Jedna porcja zawiera 118 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 28. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz cukier, skórkę cytryny, sodę oczyszczoną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Blueberry Muffin Tops, Blueberry Muffin Tops, oraz Jagodowy Orzech Płatki Owsiane Muffin Topy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pozostawić ciasto na ciastka w temperaturze pokojowej 10 minut, aby zmiękczyć. W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 177°. Linia 2 arkusze ciastek z pergaminem do gotowania. W małej misce, wymieszać 1/4 szklanki mąki, cukier i masło z widelcem, aż crumbly; odstawić do użycia do polewy. W innej małej misce wymieszać pozostałą 1 szklankę mąki, proszku do pieczenia i sody oczyszczonej; odstawić.
W średniej misce, ubij ciasto i serek z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż do wymieszania. Na małej prędkości, ubić w jajku, mleku, skórce cytryny i soku z cytryny, aż dobrze wymieszane. Mieszać w mieszaninie mąki tylko do połączenia (nie overmix; mieszanina będzie grube ciasto). Ostrożnie złożyć w jagody. (Jeśli używasz rozmrożonych jagód, spłucz i osusz ręcznikiem papierowym przed dodaniem.)
Upuść ciasto, ubijając łyżki stołowe od 1 do 2 cali na arkuszach ciastek, używając gumowej szpatułki do zeskrobywania ciasta z łyżki stołowej.
Piec 3 minuty; wyjąć z piekarnika.
Każdą wierzch muffinki posypać ok. 1 łyżeczką okruchów; natychmiast powrócić do piekarnika.
Piec 16 do 20 minut dłużej lub tylko do momentu, aż krawędzie zaczną brązowieć. Schłodzić na arkuszach ciastek 2 do 3 minut przed wyjęciem do regałów chłodzących.
Podawać na ciepło lub chłodno.