Blueberry Moonshine Pops
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Blueberry Moonshine Pops. Jedna porcja zawiera 98 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz uncje jagód, wody, syropu cukrowego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 307 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Blueberry Moonshine Popsicles Przepis, Blueberry Pops, oraz Arbuz-Jagodowe Lody dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć cukier i wodę w małym rondlu i doprowadzić do duszenia na średnim ogniu, mieszając, aż cukier rozpuszcza się i mieszanina jest przezroczysta. Wyłączyć ciepło i ostudzić.
Dodaj przyprawy, zanim mieszanina zacznie gotować; dodaj zioła dopiero po wyłączeniu ognia. Syropy zwykłe i podawane w infuzji należy przechowywać w zamkniętych pojemnikach w lodówce.
Zrób Popy: Wybierz łodygi lub liście z jagód i przecier w robocie kuchennym. Powinieneś mieć około 21/4 filiżanek (18 uncji) przecieru.
Przecierane jagody, syrop cukrowy i sok z cytryny Połącz w misce lub dzbanku miarowym z wylewką. Smak; dokładna ilość syropu cukrowego i soku z cytryny będzie zależeć od tego, jak słodkie były jagody. Pamiętaj, że jagody są jednym z rzadkich owoców, których nie chcesz przesłodzić, ponieważ stają się słodsze, gdy zamarzają. Wymieszaj bimber.
Jeśli chcesz, teraz jest czas, aby odcedzić skórki przez naciśnięcie mieszanki gloppy blueberry przez durszlak lub sito za pomocą drewnianej łyżki, gumowej szpatułki lub pięści (jagody plamią skórę, więc ci, którzy wybierają trzecią trasę, mogą chcieć nosić rękawiczki). Albo nie, i zostaw ich w środku.
Wlej mieszaninę do foremek ice pop, pozostawiając trochę miejsca na górze, aby mieszanina mogła się rozwinąć. Włożyć pałeczki i zamrozić do uzyskania stałej masy, 4 do 5 godzin. Unmold i przenieść do plastikowych toreb do przechowywania lub służyć na raz.