Blueberry Jamboree

Blueberry Jamboree
Need a wegetariańska przystawka? Blueberry Jamboree może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 315 kalorii. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać serek, brązowy cukier, cukier granulowany, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 67 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tosty francuskie pieczone z jagodami z kruszonką Amaretti i syropem klonowym z jagodami, Jagodowo-Mango Sałatka mieszana z jagodowo-Guava Vinaigrette, oraz Pieczone tosty francuskie jagodowo-orzechowe z syropem jagodowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby zrobić polewę: w dużym garnku połącz 1 i 1/2 szklanki jagód, cukier granulowany i brązowy cukier. Gotować na płycie kuchennej na średnim ogniu, stale mieszając. Mieszaj, aż cukier się połączy, jagody zaczną pękać, a mieszanina się zagotuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Dodaj mieszaninę skrobi kukurydzianej / wody. Mieszaj, aż mieszanina stanie się gęsta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
3
Zdjąć z ognia. Wymieszaj pozostałe 2 szklanki jagód i skórkę z cytryny.Schłodzić do temperatury pokojowej i przechowywać w lodówce do momentu użycia. (Daje 1 kW.) Aby skorupa: Rozgrzej piekarnik do 163°. masło 9x 13x 2 naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
4
Połącz składniki skórki. Naciśnij na dno przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Piec, aż skórka zacznie lekko brązowieć (około 15 minut).Cool to room temperature.To zrobić nadzienie: ubić śmietanę na miękkie szczyty i ustawić aside.In osobną miskę, połączyć Serek i cukierników cukru.Złóż bitą śmietanę do mieszaniny serków śmietankowych, aż po prostu połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Rozprowadzić nadzienie na ostudzoną skórkę. Na wierzch cienką warstwą (około 4 szklanek) nadzienia z ciasta jagodowego.Przechowywać w lodówce 1 godzinę lub do zestawu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nadzienie Do Ciasta Z JagodamiNadzienie Do Ciasta Z Jagodami
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn