Need a wegetariańska przystawka? Blueberry Jamboree może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 315 kalorii. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać serek, brązowy cukier, cukier granulowany, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 67 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tosty francuskie pieczone z jagodami z kruszonką Amaretti i syropem klonowym z jagodami, Jagodowo-Mango Sałatka mieszana z jagodowo-Guava Vinaigrette, oraz Pieczone tosty francuskie jagodowo-orzechowe z syropem jagodowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby zrobić polewę: w dużym garnku połącz 1 i 1/2 szklanki jagód, cukier granulowany i brązowy cukier. Gotować na płycie kuchennej na średnim ogniu, stale mieszając. Mieszaj, aż cukier się połączy, jagody zaczną pękać, a mieszanina się zagotuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Dodaj mieszaninę skrobi kukurydzianej / wody. Mieszaj, aż mieszanina stanie się gęsta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3
Zdjąć z ognia. Wymieszaj pozostałe 2 szklanki jagód i skórkę z cytryny.Schłodzić do temperatury pokojowej i przechowywać w lodówce do momentu użycia. (Daje 1 kW.) Aby skorupa: Rozgrzej piekarnik do 163°. masło 9x 13x 2 naczynia do pieczenia.
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne Posypki
4
Połącz składniki skórki. Naciśnij na dno przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Piec, aż skórka zacznie lekko brązowieć (około 15 minut).Cool to room temperature.To zrobić nadzienie: ubić śmietanę na miękkie szczyty i ustawić aside.In osobną miskę, połączyć Serek i cukierników cukru.Złóż bitą śmietanę do mieszaniny serków śmietankowych, aż po prostu połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Dżemu Malinowego, Podzielonego
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Rozprowadzić nadzienie na ostudzoną skórkę. Na wierzch cienką warstwą (około 4 szklanek) nadzienia z ciasta jagodowego.Przechowywać w lodówce 1 godzinę lub do zestawu.