Blueberry Crumb Cake może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis daje 8 porcji z 553 kalorii, 6G białka, oraz 25g tłuszczu każdy. Za 75 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 133 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Mieszanka cukru pudru, brązowego cukru, koszernej soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 48 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 37%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy obejmują Blueberry Crumb Cake, Blueberry Crumb Cake, oraz Blueberry Crumb Cake.
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. masło i mąkę 9-calową okrągłą blachę do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
2
Krem masło i cukier w misce miksera elektrycznego wyposażonego w nasadkę łopatkową na wysokich obrotach przez 4 do 5 minut, aż do światła. Zmniejsz prędkość do niskiej i dodawaj jajka po 1 na raz, a następnie dodaj wanilię, skórkę z cytryny i śmietanę. W osobnej misce przesiej mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól. Przy niskiej prędkości miksera dodaj mąkę do ciasta, aż się połączy. Złóż jagody i wymieszaj szpatułką, aby upewnić się, że ciasto jest całkowicie wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Borówki Amerykańskie
Skórka Cytrynowa
Kwaśna śmietana
Wanilia
Masło
Krem
Mąka Uniwersalna
Cukier
Jajko
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Szpatułka
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Włóż ciasto do przygotowanej patelni i rozłóż nożem. Palcami,
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż
Patelnia
4
pokrusz polewę równomiernie na cieście.
5
Piecz przez 40 do 50 minut, aż tester ciasta wyjdzie czysty. Ostudzić całkowicie i podawać posypane cukrem cukierniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
1
W misce wymieszaj cukier granulowany, brązowy cukier, cynamon i gałkę muszkatołową. Dodaj roztopione masło, a następnie mąkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Granulowany
Brązowy Cukier
Cynamon
Masło
Gałka Muszkatołowa
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona