Blueberry Crumb Cake

Blueberry Crumb Cake
Blueberry Crumb Cake może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis daje 8 porcji z 553 kalorii, 6G białka, oraz 25g tłuszczu każdy. Za 75 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 133 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Mieszanka cukru pudru, brązowego cukru, koszernej soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 48 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 37%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy obejmują Blueberry Crumb Cake, Blueberry Crumb Cake, oraz Blueberry Crumb Cake.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. masło i mąkę 9-calową okrągłą blachę do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Krem masło i cukier w misce miksera elektrycznego wyposażonego w nasadkę łopatkową na wysokich obrotach przez 4 do 5 minut, aż do światła. Zmniejsz prędkość do niskiej i dodawaj jajka po 1 na raz, a następnie dodaj wanilię, skórkę z cytryny i śmietanę. W osobnej misce przesiej mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól. Przy niskiej prędkości miksera dodaj mąkę do ciasta, aż się połączy. Złóż jagody i wymieszaj szpatułką, aby upewnić się, że ciasto jest całkowicie wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
WaniliaWanilia
MasłoMasło
KremKrem
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
SzpatułkaSzpatułka
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Włóż ciasto do przygotowanej patelni i rozłóż nożem. Palcami,
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
PatelniaPatelnia
4
pokrusz polewę równomiernie na cieście.
5
Piecz przez 40 do 50 minut, aż tester ciasta wyjdzie czysty. Ostudzić całkowicie i podawać posypane cukrem cukierniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
W misce wymieszaj cukier granulowany, brązowy cukier, cynamon i gałkę muszkatołową. Dodaj roztopione masło, a następnie mąkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CynamonCynamon
MasłoMasło
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dobrze wymieszaj i odstaw na bok.

Składniki

11 funt cukinii,pokrojone w plasterki obrane świeże lub mrożone brzoskwiniepokrojone w plasterki obrane świeże lub mrożone brzoskwinie0(może być lub przeglądać)O cukrze cukierniczymO cukrze cukierniczym2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki2 łyżki syropu (boysenberry, jagodowy itp.)2 łyżki syropu (boysenberry, jagodowy itp.)8Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyCukier do posypywaniaCukier do posypywania2dodatkowe dużejaja w temperaturze pokojowejjaja w temperaturze pokojowej2966 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąka uniwersalnamąka uniwersalna3156 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąka uniwersalnamąka uniwersalna596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznaniabarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznania1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznaniabarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznania11 funt cukinii,cynamon mielonycynamon mielony0(może być lub przeglądać)gałka muszkatołowa mielonagałka muszkatołowa mielona1(może być lub przeglądać)Rude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy1(może być lub przeglądać)starta skórka z cytrynystarta skórka z cytryny796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkijasnobrązowy cukier, lekko pakowanyjasnobrązowy cukier, lekko pakowany1586 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkichipsy toffi i półsłodkie chipsy czekoladowechipsy toffi i półsłodkie chipsy czekoladowe113Orzechy dowolne (posiekane)(1 kij) niesolone masło, roztopione(1 kij) niesolone masło, roztopione6(zima)masło niesolone, w temperaturze pokojowej (3/4 patyczka)masło niesolone, w temperaturze pokojowej (3/4 patyczka)11 funt cukinii,ekstrakt z czystej waniliiekstrakt z czystej wanilii
TrudnośćTwardy
Gotowe W48 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn