Blueberriest Muffins
Blueberriest Muffins to Wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 289 kalorii, 5G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, mleko, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Foster ' s Market Blueberriest Muffins, Muffinki truskawkowo-bananowe Quinoa (zawiera 12 muffinek; całkowity koszt za muffinkę: 0,30 zł), oraz Muffinki daktylowo-orzechowe-te słodkie muffinki z kawałkami orzechów włoskich i daktylami są idealne na ciepło z piekarnika.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni.
Ułóż 12 dużych kubków na muffinki z papierowymi wkładkami i lekko spryskaj górną część patelni sprayem z oleju roślinnego.
Połączyć lub przesiać razem mąkę, cukier, proszek do pieczenia, sól i cynamon w dużej misce.
Ubij razem masło, jajka, mleko, Skórka z cytryny i sok z cytryny w osobnej misce, aż dobrze połączone.
Umieść 1 szklankę jagód w misce robota kuchennego wyposażonego w metalowe ostrze i pulsuj kilka razy, aż grubo posiekasz. Posiekane jagody wymieszać z mieszanką jajeczną.
Dodać mieszaninę jaj do mieszaniny mąki i mieszać tylko do suchych składników są wilgotne i mieszane. Nie przesadzaj. Wchodzisz w pozostałych całych jagód.
Na przygotowaną patelnię muffinek wrzucić ciasto dużą miarką lodów (1/3 szklanki miarki). Ciasto dotrze do górnej części papierowej wkładki lub patelni.
Piec 25 do 30 minut, aż lekko złocisty brąz i wykałaczka włożona w środku muffinki wyjdzie czysta.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić przez 5 minut. Babeczki wyjąć z patelni i od razu podawać
Jeśli używasz mrożonych jagód, używaj ich, gdy są jeszcze zamrożone; pomaga to utrzymać kształt muffinki (w przeciwnym razie ciasto stanie się zbyt wodniste).
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition