Blue Ribbon Nadziewane Ciasto Jagodowo-Limonkowe
Blue Ribbon nadziewane ciasto jagodowo-limonkowe wymaga ok. 55 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 535 kalorii, 6G białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.66 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka ekstraktu migdałowego, migdały, cukier granulowany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pączki Niebiesko-Wstążkowe, Blue Ribbon Ham Sandwich, oraz Klopsiki Blue Ribbon.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F. w misce do mieszania, beat twarożek, Skórka z limonki, sok z limonki, cukier i ekstrakt z migdałów, aż będzie kremowy.
Wyjąć 3/4 szklanki nadzienia serowego; odstawić.
Rozwiń jeden Pie crust i naciśnij go do szklanej 9-calowej patelni pie, naciskając skorupę boków i dołu.
Spód Skórki posypać posiekanymi migdałami, lekko dociskając do skórki; łyżką i rozprowadzić 3/4 szklanki nadzienia serowego na dnie i bokach Skórki ciasta.
Rozwiń drugą skórkę ciasta; naciśnij lub zwiń gładko i umieść na nadzieniu serowym. Naciśnij Skórki razem; tuck górne krawędzie pod obręczą, aby utworzyć karbowanie skorupy; skorupa flet. Lekko nakłuć dolną skorupę widelcem, aby usunąć pęcherzyki powietrza.
Rozłóż LUCKY LEAF Blueberry pie Filling na skorupę; umieść łyżki pozostałego serka limonkowego na nadzieniu do ciasta; lekko zawirować razem z łyżką, tworząc zaprojektowany wierzch.
Piec w nagrzanym piekarniku 425 stopni przez 15 minut; zmniejszyć ogień do 375 stopni; kontynuować pieczenie przez 25-30 minut lub tylko do momentu, gdy skorupa będzie złota.
Odstawić na 15-20 minut. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.