Blue Crab Dip
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Blue Crab Dip spróbować. Jedna porcja zawiera 624 kalorie, 39g białka, oraz 47 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.8 za porcję. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz tosty, ser szwajcarski, pół na pół i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Dip Krabowy Z Karczochami, Chesapeake Bay Blue Crab Hot Pot, oraz Beignets Blue Crab dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu; dodać zieloną cebulę i czosnek, i smażyć do miękkości. Wymieszać z mąką i gotować 1 minutę. Stopniowo mieszać w pół i pół i następne 3 składniki.
Delikatnie złożyć mięso krabowe bez rozbijania grudek.
Wlać do lekko nasmarowanej 8-x 8-calowe naczynie do pieczenia.
Piec w 350 przez 40 minut lub do lekko rumiane i bąbelki.
Podawać z krakersami lub tostami.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować od A do Z Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
![Od A do Z Chardonnay]()
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.