Blue Corn Tortilla Crusted Red Snapper z winegretem Poblano i słodką cebulowo-kukurydzianą relikwią
Need a pescatarian main course? Niebieska kukurydziana Tortilla Crusted Red Snapper z winegretem Poblano i słodkim cebulowo-kukurydzianym smakiem może być super przepis do wypróbowania. Na 7,01 zł za porcję, ten przepis okładki 57% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przepis ten służy 4. Jedna porcja zawiera 1706 kalorii, 59G białka, oraz 101 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz creme fraiche, poblanos, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na spektakularny wynik spoonacular 90%. Spróbuj Kukurydza Cukrowa, Poblano + Cebula Kukurydza Żółta Quesadillas, Blue Tortilla - Kurczak W Skorupach Z Sałatką Kukurydzianą, oraz Miękkie Tacos kukurydziane z pieczonymi słodkimi ziemniakami, papryką Poblano i kukurydzą podobnych receptur.
Instrukcje
1
Dla Snappera: doprawić jajka i mąkę solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Snapper
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
2
Umieść chipsy tortilla w robocie kuchennym i pulsuj, aż chipsy będą drobno zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
3
Jajka, mąkę i zmielone tortille umieścić w 3 oddzielnych miseczkach. Filety przyprawiamy lekko z obu stron solą i pieprzem. W dużej patelni saute na średnim ogniu podgrzej olej. Każdy filet pogłębiamy w mące i strząsamy z nadmiaru. Zanurz w ubitym jajku i pozwól, aby nadmiar kapał. Zanurz w ziemi tortille i smażyć przez 3 minuty z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Filety Z Lucjana
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Skropić winegretem i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Vinaigrette
5
W przypadku winegretu: w blenderze połącz poblanos, cebulę i sok z limonki i zmiksuj do uzyskania gładkości. Podczas pracy miksera dodawaj olej powoli, aż do zemulgowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Vinaigrette
1 Truskawka Bez łuski
Dojrzały Ser Z Mleka Krowiego
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Dodaj szpinak i zmiksuj do gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
7
Dodać miód i doprawić do smaku solą i pieprzem. Może być schłodzony do 1 dnia wcześniej. Przed podaniem doprowadzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Ryby można sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej delikatnej białej ryby. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, mogą nawet poradzić sobie z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Attems Ramato Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4,4 na 5 gwiazdek i ceną około 14 dolarów za butelkę.
Attems Ramato Pinot Grigio
Pinot Grigio Ramato kontynuuje tradycję Republiki Weneckiej, ponieważ "ramato", czyli coppery, było terminem odnoszącym się do Pinota Grigio w umowach. Specjalna praktyka winifikacji doprowadziła do użycia tego terminu: moszcz pozostaje w kontakcie ze skórkami przez 24 godziny i ta praktyka nadaje winu bardzo charakterystyczny miedziany odcień. Attems Cupra Ramato szczyci się bogatym, owocowym bukietem i otwiera się na podniebienie pełne i ciężkie, z wieloaspektowymi flavors.It jest idealny w połączeniu z tłustymi rybami, z delikatnym lub roślinnym antipasti, idealnym towarzyszem letnich potraw i jest pyszny, a także aperitifem.