BLT Frittata

BLT Frittata może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 310 kalorii, 15g białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Mieszanka oliwy z oliwek, soli, pomidorów w puszkach i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać połowę i połowę, możesz śledzić to danie główne z Ciasto Z Kremem Kokosowym Z Pół I Pół jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, całe 30 i דל פחמימות,zne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka BLT, Sałatka BLT, oraz Frittata di zucchine al forno (pieczona Frittata z cukinią) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Podgrzej 12-calową patelnię ovensafe nonstick na średnim ogniu.
Dodaj olej, pancetta i czosnek na patelnię. Gdy pancetta brązowieje na brzegach i zaczyna chrupać, dodaj rukolę. Zwiędła rukola, wymieszać z pomidorami. Jajka ubić pół na pół.
Wlać jajka na nadzienia i niech jajka ustawić. Za pomocą szpatułki podnieś jaja z dna patelni, pozwól, aby więcej płynnego jaja osiadło. Gdy Frittata ustawiony, przenieść do piekarnika i gotować 10 do 12 minut, aż top jest głęboki złoty kolor.
Usuń frittata i pozostaw 5 minut.
Pokroić w kliny i podawać.