BLT Deviled Eggs
Przepis BLT Deviled Eggs jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 87 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, pomidory koktajlowe, płatki pietruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 4 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne, Zielone jajka i szynka: jajka zapiekane, oraz Zielone jajka i szynka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połowę jajek przekrój wzdłuż.
Usunąć żółtka i dodać je do średniej miski. Żółtka rozgnieść widelcem i wymieszać z majonezem, boczkiem, pomidorami i pietruszką.
Dodać sól i pieprz, do smaku, i dobrze wymieszać.
Białka wypełnić równomiernie mieszanką żółtkową i udekorować boczkiem, w razie potrzeby. Ułóż je w pojemniku i przechowuj, pod przykryciem, w lodówce, aż będą gotowe do podania.