Blondies z masłem brązowym z polewą makaronową
Brown Butter Blondies with Macaroon Topping may be just the Hor d ' oeuvre you are looking for. Ten przepis służy 32. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 130 kalorii. Przepis ten zachwycił 219 osób. Udaj się do sklepu i odebrać kokos, jajka, wanilia, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Brown Butter Blondies, Brown Butter Blondies, oraz Brown Butter Blondies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. dno linii i boki 9-calowej kwadratowej patelni z folią, pozostawiając krawędzie folii wiszące na 2 stronach patelni dla łatwego późniejszego usunięcia.
W rondlu 1-quart roztopić masło na średnim ogniu. Gotować od 8 do 11 minut lub do momentu, aż masło będzie jasnobrązowe, stale mieszając.
Wyjąć z ognia; całkowicie schłodzić, około 30 minut.
W dużej misce, wymieszać razem mix cookie, brązowy cukier, wanilia, 2 jajka i schłodzone masło brązowe.
Piec 25 do 30 minut lub aż wykałaczka włożona 1 cal w środku patelni wychodzi prawie czyste. Natychmiast posypać chipsami czekoladowymi; odstawić 5 minut.
Rozłóż równomiernie na prętach.
W międzyczasie, w małej misce do mikrofalówki, wymieszać granulowany cukier i wodę. Kuchenka mikrofalowa odkryte na wysokie 30 do 60 sekund lub do momentu rozpuszczenia cukru.
W dużej misce, miejsce słodzone kokos i niesłodzone kokos.
Wlać mieszaninę cukru na kokosie; ubić mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Dodać serek śmietankowy i białko jajka; ubić na małej prędkości, aż do wymieszania. Łyżką i delikatnie docisnąć miksturę makaronową na częściowo upieczoną warstwę blondi.
Piec 20 do 25 minut lub do jasnego złotego koloru. Całkowicie schłodzić przed cięciem, około 1 godziny 30 minut.
Pokrój na 8 rzędów po 4 rzędy. Przechowywać w temperaturze pokojowej, lekko przykryte, do 1 tygodnia.