Blinty Serowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj serowych Blintzes. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 220 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka twarogu, ekstrakt z wanilii, odtłuszczone mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Blinty Serowe, Blinty Serowe, oraz Blinty Serowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść twarożek w blenderze lub robocie kuchennym i procesuj, aż będzie gładki, skrobając boki miski procesora raz.
Dodać serek śmietankowy, cukier i 1 łyżeczkę wanilii; proces do uzyskania gładkiej konsystencji.
Wlać mieszaninę do miski; przykryć i schłodzić.
Mąkę umieścić w średniej misce.
Połączyć mleko, olej, 1 1/2 łyżeczki wanilii, sól, i jajka, i dodać do mąki, mieszając trzepaczką, aż będzie prawie gładka. Przykryć i schłodzić 2 godziny.
Umieść 10-calową patelnię z krepy lub nieprzywierającą patelnię pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu do gorąca.
Wlać 3 łyżki ciasta na patelnię; szybko przechylić patelnię we wszystkich kierunkach, więc ciasto pokrywa patelnię cienką warstwą. Gotować około 1 minuty.
Ostrożnie podnieś krawędź krepy szpatułką, aby sprawdzić doneness. Krepa jest gotowa do obrócenia, gdy można ją poluzować z patelni, a spód jest lekko rumiany. Obróć crepe over; gotować 30 sekund z drugiej strony.
Kładziemy krepę na ręczniku; chłodno. Powtórz procedurę z pozostałym cieście. Ułóż naleśniki między pojedynczymi arkuszami papieru woskowego lub ręczników papierowych, aby zapobiec przywieraniu.
Łyżka 3 łyżki mieszanki twarogu w środku każdej krepy; złożyć boki i końce krepy nad nadzieniem, tworząc prostokąt.
Umieścić wypełnione naleśniki, szew boki w dół, na blasze wyłożonej folią. (Blinty mogą być w tym miejscu przykryte i schłodzone).
Umieść dużą patelnię nieprzywierającą pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu, aż będzie gorąca.
Miejsce 4 blintzes, szew boki w dół, w patelni; gotować 2 protokół lub aż lekko rumiane. Przekręcić blintzes nad; gotować przez 2 minuty. Powtórz procedurę z pozostałymi blintzes.
Podawać na ciepło z jagodami i posypać cukrem pudrem.