Blinty Serowe

Blinty Serowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj serowych Blintzes. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 220 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka twarogu, ekstrakt z wanilii, odtłuszczone mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Blinty Serowe, Blinty Serowe, oraz Blinty Serowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść twarożek w blenderze lub robocie kuchennym i procesuj, aż będzie gładki, skrobając boki miski procesora raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
TwarożekTwarożek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodać serek śmietankowy, cukier i 1 łyżeczkę wanilii; proces do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
WaniliaWanilia
CukierCukier
3
Wlać mieszaninę do miski; przykryć i schłodzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Mąkę umieścić w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Połączyć mleko, olej, 1 1/2 łyżeczki wanilii, sól, i jajka, i dodać do mąki, mieszając trzepaczką, aż będzie prawie gładka. Przykryć i schłodzić 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
MlekoMleko
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Umieść 10-calową patelnię z krepy lub nieprzywierającą patelnię pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu do gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Wyjmij patelnię z ognia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Wlać 3 łyżki ciasta na patelnię; szybko przechylić patelnię we wszystkich kierunkach, więc ciasto pokrywa patelnię cienką warstwą. Gotować około 1 minuty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Ostrożnie podnieś krawędź krepy szpatułką, aby sprawdzić doneness. Krepa jest gotowa do obrócenia, gdy można ją poluzować z patelni, a spód jest lekko rumiany. Obróć crepe over; gotować 30 sekund z drugiej strony.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
PatelniaPatelnia
10
Kładziemy krepę na ręczniku; chłodno. Powtórz procedurę z pozostałym cieście. Ułóż naleśniki między pojedynczymi arkuszami papieru woskowego lub ręczników papierowych, aby zapobiec przywieraniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
NaleśnikiNaleśniki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Papier WoskowanyPapier Woskowany
11
Łyżka 3 łyżki mieszanki twarogu w środku każdej krepy; złożyć boki i końce krepy nad nadzieniem, tworząc prostokąt.
Składniki, których będziesz potrzebować
TwarożekTwarożek
12
Umieścić wypełnione naleśniki, szew boki w dół, na blasze wyłożonej folią. (Blinty mogą być w tym miejscu przykryte i schłodzone).
Składniki, których będziesz potrzebować
NaleśnikiNaleśniki
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia FoliowaFolia Foliowa
13
Umieść dużą patelnię nieprzywierającą pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu, aż będzie gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
14
Miejsce 4 blintzes, szew boki w dół, w patelni; gotować 2 protokół lub aż lekko rumiane. Przekręcić blintzes nad; gotować przez 2 minuty. Powtórz procedurę z pozostałymi blintzes.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
15
Podawać na ciepło z jagodami i posypać cukrem pudrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn