Blanszowane Gai Lan z sosem ostrygowym (chiński brokuł)

Blanszowane Gai Lan z sosem ostrygowym (chiński brokuł)
Przepis blanszowany Gai Lan z sosem ostrygowym (chiński brokuł) jest gotowy w około 20 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników chińskiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 430 kalorii, 5G białka, oraz 33g tłuszczu. Ten przepis służy 1 i kosztuje $2.08 za porcję. Ten przepis z Recipezaar ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz wino ryżowe, gai lan, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 22%. Spróbuj Blanszowane Gai Lan Z Sosem Ostrygowym (Chiński Brokuł), Gai Lan (Chiński Brokuł) Z Sosem Ostrygowym, oraz Brokuły Chińskie w sosie ostrygowym (Gai Lan) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz sos ostrygowy, skrobię kukurydzianą, bulion z kurczaka, wino ryżowe, cukier, sos sojowy, imbir, czosnek i olej sezamowy w małym rondlu.Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż sos zgęstnieje.Odstawić.Umyj Gai lan w zimnej wodzie.Obetnij i wyrzuć twarde DNA.Łodygi obrać, jeśli są grube i twarde; pozostawić gai lan w całości lub pokroić na części.Doprowadzić 1-3 ćwiartki wody do wrzenia w woku i dodać soję i olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 T Pieprzu Białego W Proszku1 T Pieprzu Białego W Proszku
Sos OstrygowySos Ostrygowy
Dodatkowe Laski CukierkówDodatkowe Laski Cukierków
Szklanka Mrożonego Edamame, RozmrożonaSzklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
Wino RyżoweWino Ryżowe
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
2
Dodać zieleninę, doprowadzić do drugiego wrzenia z pokrywką.Wyłączyć ciepło i niech Zieloni pary na minutę lub dwie.Gdy zielone łodygi rozjaśnią się, przetestuj jeden dla doneness.It powinny być delikatne i chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
3
Natychmiast odcedzić i otrząsnąć nadmiar wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4
Przekładamy na talerz, polewamy sosem i od razu podajemy.

Składniki

2(zima)1 t pieprzu białego w proszku1 t pieprzu białego w proszku2(zima)1 t pieprzu białego w proszku1 t pieprzu białego w proszku11 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.skrobia kukurydzianaskrobia kukurydziana11 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.skrobia kukurydzianaskrobia kukurydziana1ząbek czosnku, drobno mielonyząbek czosnku, drobno mielony1ząbek czosnku, drobno mielonyząbek czosnku, drobno mielony11 funt cukinii,drobno rozdrobniony imbirdrobno rozdrobniony imbir11 funt cukinii,drobno rozdrobniony imbirdrobno rozdrobniony imbir1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2(zima)sos ostrygowysos ostrygowy2(zima)sos ostrygowysos ostrygowy1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)wino ryżowe lub 1 łyżka wytrawnego sherrywino ryżowe lub 1 łyżka wytrawnego sherry1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)wino ryżowe lub wytrawne sherrywino ryżowe lub wytrawne sherry11 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.szklanka mrożonego edamame, rozmrożonaszklanka mrożonego edamame, rozmrożona11 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.szklanka mrożonego edamame, rozmrożonaszklanka mrożonego edamame, rozmrożona11 funt cukinii,6 bułek z nasionami sezamu, podzielonych6 bułek z nasionami sezamu, podzielonych11 funt cukinii,6 bułek z nasionami sezamu, podzielonych6 bułek z nasionami sezamu, podzielonych11 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.Żółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata11 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.Żółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata454Orzechy dowolne (posiekane)gai lan (chiński brokuł)gai lan (chiński brokuł)
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia2
Magazyn