Black - Eyed Peas with Dill
Black-Eyed Peas z koperkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 206 kalorii, 6G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Jeśli masz szalotki, gałązki koperku plus łyżki liści koperku, akompaniament: kliny cytrynowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Black-Eyed Peas And Dill Potato patelnia, Sałatka z fasoli z czarną fasolą, Black-Eyed Peas, Pepp, oraz Garlicky krewetki pieprz czarny i Black-Eyed Peas.
Instrukcje
Przynieś wodę, gałązki koperku, białe i bladozielone części szalotki, sól i 2 łyżki oleju do wrzenia w 2-kwartowym ciężkim rondlu, przykrytym. Zmniejszyć ogień do umiarkowanie niskiego, następnie dodać groszek i dusić, przykryte, mieszając od czasu do czasu, aż groszek będzie miękki, 30 do 35 minut. Ostudzić, odsłonić, a następnie przenieść mieszaninę z dowolnym płynem do naczynia do serwowania i wymieszać posiekanym koperkiem, zielenią szalotki i pozostałymi 2 łyżkami oleju.