Przepis Black Eyed Pea Salsan jest gotowy w około 1 godzinę i 8 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 151 kalorii, 7G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz paprykę, cebulę, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Sprawdza się jako bardzo niedroga przystawka. Jest dostarczany przez Recipezaar. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%. Podobne przepisy to Salsa Black Bean & Black-Eyed Pea, Salsa Black-Eyed Pea, oraz Salsa Black-Eyed Pea.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 39 dolarów za butelkę.