Black and Tan Beer Pops
Black and Tan Beer Pops wymaga około 11 godzin i 40 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 108 kalorii. Ten wegetariański przepis służy 14 i kosztuje 22 grosze za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka piwa brown ale, śmietana do ubijania, wanilia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest idealny do Dzień Ojca. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 11%. Spróbuj Black and Tan Beer Pops, Black Cat Pops, oraz Czarno-białe Brownie Pops dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby warstwa tan, w średniej misce, wymieszać razem 2/3 szklanki mleka skondensowanego, brown ale beer i 1 1/2 łyżeczki wanilii, aż dobrze wymieszane.
W schłodzonej średniej misce ubij 1 szklankę śmietany do ubijania mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty. Złóż bitą śmietanę do skondensowanej mieszanki mlecznej. Podzielić mieszaninę między czternaście 5-uncji kubki papierowe (około 1/4 szklanki każdy). Przykryj folią; włóż craft stick (płaski drewniany kij z okrągłymi końcami) przez folię do środka popu. Zamrażać 3 do 4 godzin lub do zamrożenia.
Gdy pierwsza warstwa zostanie zamrożona, Utwórz czarną warstwę. Aby czarna warstwa, w średniej misce, wymieszać razem 2/3 szklanki mleka skondensowanego, mocne piwo, syrop czekoladowy i 1 1/2 łyżeczki wanilii, aż dobrze wymieszane.
W schłodzonej średniej misce ubij 1 szklankę śmietany do ubijania mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty. Złóż bitą śmietanę do skondensowanej mieszanki mlecznej.
Wlać mieszaninę na zamrożoną warstwę. Zwróć folię do pops, aby pomóc w podparciu patyków. Zamrażać około 8 godzin lub do zamrożenia przed podaniem. Przechowuj Pozostałe Popy w zamrażarce.