Bittersweet Mocha-Pecan Roll

Bittersweet Mocha-Pecan Roll
Słodko-gorzka bułka Mocha-Pecan może być tylko chlebem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 495 kalorii. Ten przepis służy 10. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 30 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz masło, krem z kamienia nazębnego, natychmiastowe espresso i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Bittersweet Chocolate Pecan Pie, Nie Bake Przepis Na Rolkę Mocha, oraz Zdrowa Cynamonowa Rolka Mocha dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz mleczną czekoladę i ESPRESSO instant. W rondlu podgrzej śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
Czekolada MlecznaCzekolada Mleczna
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Wlać śmietanę na czekoladę; odstawić do rozpuszczenia, a następnie ubijać aż do wymieszania. Przechowywać w lodówce kremu mocha do zimna, o 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
MochaMocha
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Spryskaj 12-na-16-calową galaretkę w sprayu z olejem roślinnym. Spód wyłożyć papierem do pieczenia i spryskać papierem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Rozłóż orzechy pekan na talerzu ciasta i piec przez 7 minut, lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Niech ostygnie całkowicie. W robocie kuchennym, pulsować pekan z mąki, aż drobno zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
7
Włożyć słodko-gorzką czekoladę i masło do żaroodpornej miski; ustawić miskę na rondlu z ledwo gotującej się wody i mieszać do rozpuszczenia. Z ognia ubić żółtka, 1/3 szklanki cukru i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Kawałków Toffi Z Mlecznej Czekolady1/3 Szklanki Kawałków Toffi Z Mlecznej Czekolady
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
W dużej misce ubić białka i śmietanę z kamienia nazębnego, aż się spieni. Beat z dużą prędkością, aż miękkie szczyty tworzą. Powoli ubić w pozostałej 1/3 szklanki cukru, aż białka będą jędrne i błyszczące. Złóż jedną czwartą białek do czekolady; złóż czekoladę i orzechy pekan do pozostałych białek, aż nie pozostaną smugi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj (około 9)Białka Jaj (około 9)
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
9
Rozprowadzić ciasto na przygotowanej patelni i piec przez 9 minut, lub do sprężystego.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Niech ciasto ostygnie na patelni na stojaku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
11
Posadź nóż wokół krawędzi patelni. Mocno odkurzyć ciasto z proszku kakaowego i przykryć arkuszem folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
12
Umieść deskę do krojenia nad ciastem i odwróć go; usuń patelnię i pergamin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
13
Ubij schłodzony krem mocha z dużą prędkością, aż będzie jędrny i utrzyma swój kształt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
MochaMocha
14
Krem rozprowadzić równomiernie na cieście. Zaczynając od długiego boku, zwiń ciasto tak ciasno, jak to możliwe, używając folii jako prowadnicy. Szczelnie owinąć rolkę ciasta w folię i wsunąć ją na deskę do krojenia. Przechowywać w lodówce do firmy, o 2 godziny. Rozpakuj ciasto i polej więcej kakao. Ostrożnie wsuń na długi talerz i polej cukrem cukierniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
15
Pokroić w plasterki; podawać.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn