Bita Puree Ziemniaczane
Bita puree ziemniaczane może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 156 kalorii, 5G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz masło, mleko, ziemniaki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Łatwe Bita Puree Ziemniaczane, Puree ziemniaczane z Pesto i bitą śmietaną, oraz Staromodne puree ziemniaczane-zrób domowe puree w domu, łatwo to zrobić z tym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Napełnij średniej wielkości rondel do połowy pełen wody i dodaj szczyptę soli. Doprowadzić do wrzenia.
Dodaj ziemniaki do garnka; woda powinna pokryć ziemniaki. Gotować na wolnym ogniu przez 10 minut lub do momentu, aż ziemniaki zostaną łatwo przebite widelcem.
Przenieść ziemniaki do dużej miski.
Dodajemy masło lub margarynę i mleko, masujemy masą ziemniaczaną. Po dobrze zmiażdżonym ubiciu przez minutę lub dwie mikser elektryczny ustawiony na średniej prędkości.