Ubite słodkie ziemniaki i banany z miodem mogą być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten wegetariański przepis serwuje 12 i kosztuje 92 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 395 kalorii, 3G białka, oraz 24g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką banany, słodkie ziemniaki, miód i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 25 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bita bataty i banany z miodem, Bita Bataty & Banany Z Miodem, oraz Słodkie ziemniaki z bananami i miodem dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. słodkie ziemniaki nakłuć widelcem, włożyć do brytfanny i piec przez 30 minut. Wrzuć banany na patelnię i kontynuuj pieczenie przez 10 do 15 minut, aż banany i ziemniaki będą bardzo miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodkie Ziemniaki
Ziemniak
Banan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
2
Wyjmij patelnię z piekarnika, ale nie wyłączaj piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
3
Gdy ziemniaki będą wystarczająco chłodne, aby je obsłużyć, wyjmij miąższ do dużej miski. Obierz banany i dodaj je do miski wraz z 1 patyczkiem masła i miodem. Dopraw solą i energicznie ubij drewnianą łyżką, aż wszystko dobrze się połączy, a masa będzie puszysta. Przełóż łyżkę do odpornej na piekarnik miski i wygładź wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Banan
Masło
Miód
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewniana
Miska Do Mieszania
Piekarnik
4
W osobnej misce wymieszaj palcami pozostały kij masła, brązowy cukier, mąkę i orzechy pekan, aż mieszanina uzyska konsystencję gruboziarnistych okruchów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Masło
Orzeszki Pekan
Mąka Uniwersalna
Sucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
5
Posyp słodkie ziemniaki mieszanką miękiszu i wróć do piekarnika. Gotuj przez około 20 minut, aż okruchy będą złote.