Biszkopty Pomarańczowo-Popowe
Biszkopty pomarańczowo-Makowe wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 37 kalorii. Ten bezmleczny przepis służy 60 i kosztuje 5 centów za porcję. Sprawdza się jako tani deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz nasiona maku, soda oczyszczona, koncentrat soku pomarańczowego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Ciasteczka Z Makiem Pomarańczowym, Ciasto pomarańczowo-Makowe, oraz Ciasto pomarańczowo-Makowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić masło; stopniowo dodawać cukier, ubijając ze średnią prędkością miksera, aż do dobrze wymieszanego.
Dodać koncentrat jajka i soku pomarańczowego, ubijając aż do dobrze wymieszanego.
Połączyć mąkę i 5 kolejnych składników; stopniowo dodawać do mieszaniny masła, ubijając do wymieszania. Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię i lekko zagnieść 2 do 3 razy. Podziel ciasto na pół; uformuj ciasto na 15-calowe rolki.
Umieścić na blasze pokrytej natryskiem; spłaszczyć do grubości 1 1/4 cala.
Piec w 350 przez 21 minut lub do lekko rumiane.
Usunąć rolki z blachy do pieczenia; ostudzić lekko na stojaku z drutu.
Przetnij rolki po przekątnej na plastry (1/2 cala) za pomocą ząbkowanego noża.
Umieść plastry, przyciąć stronę w dół, na blasze do pieczenia.
Piec w 350 przez 6 minut z każdej strony lub tylko do lekko rumiane.