Biszkopty Dijon Z Pieprzem Nadziewane Wieprzowiną
Nadziewane wieprzowiną biszkopty Dijon-Pepper to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 24 i kosztuje 21 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 36 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać sól, ziele angielskie, zakupione żurawinowo-pomarańczowy smak, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Biszkopty Nadziewane Wołowiną Z Grilla, Kremowe Ciastka Wypełnione Dynią, oraz Herbatniki Z Mąki Kukurydzianej Nadziewane Serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Trim tłuszczu z wieprzowiny.
Połącz wieprzowinę i kolejne 6 składników (wieprzowina przez liść laurowy) w dużej plastikowej torbie na suwak. Uszczelnić i marynować w lodówce 2 1/2 godziny.
Wyjąć wieprzowinę z worka; wyrzucić marynatę. Osusz wieprzowinę papierowym ręcznikiem.
Połączyć rozmaryn i 1 łyżeczkę oleju; natrzeć wieprzowinę.
Podgrzać pozostałe 3 łyżeczki oleju w patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać wieprzowinę; gotować 5 minut, brązowienie ze wszystkich stron.
Umieścić wieprzowinę na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania. Włóż termometr do mięsa do najgrubszej porcji wieprzowiny.
Piec w temperaturze 350 przez 35 minut lub aż termometr zarejestruje 160 (lekko różowy). Owinąć w folię; schłodzić 3 godziny lub przez noc.
Wieprzowinę pokroić po przekątnej na 24 plastry.
Umieścić 1 plaster wieprzowiny na każdej dolnej połowie podzielonych Dijon-papryka herbatniki. Top każdy plaster z 1 1/2 łyżeczki smaków; przykryć z górnej połówki.