Biszkopt Z Gorącym Mlekiem I
Biszkopt z gorącym mlekiem może być tylko deserem, którego szukasz. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 267 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka orzechów włoskich, brązowy cukier, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Gorące ciasto mleczne z polewą kokosową + wideo (tort leniwa Stokrotka), Biszkopt z gorącym mlekiem II, oraz Biszkopt Z Gorącym Mlekiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj 9-calową kwadratową patelnię.
W dużej misce do mieszania ubijaj jajka przez 4 minuty mikserem elektrycznym. Stopniowo dodawać cukier; ubijać, aż będzie lekki i puszysty, od 4 do 5 minut.
Mąkę i proszek do pieczenia ubić razem i dodać do masy jajecznej, aż się połączą.
W rondlu podgrzej 1/2 szklanki mleka i 2 łyżki masła, aż masło się rozpuści. Stopniowo wlać do ciasta, stale mieszając.
Wlać do przygotowanej patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ciasto będzie złote, a wykałaczka włożona w środek ciasta wyjdzie czysta, 20 do 25 minut.
Wyjmij ciasto z piekarnika; rozgrzej brojlery w piekarniku.
Beat 1/4 szklanki brązowego cukru i 2 łyżki masła, aż połączone. Wymieszaj mleko do pożądanej konsystencji. Wymieszać z kokosem i orzechami.
Rozłóż na ciepłym cieście. Broil 4 cale od ciepła przez 3 do 4 minut, aż złoty.