Biszkopt Z Białej Czekolady-Żurawiny
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj biszkopty z białej czekolady i żurawiny. Ten wegetariański przepis służy 15 i kosztuje 1,07 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 264 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, masło, żurawinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Biała Czekolada Żurawina Biscotti, Biszkopt Z Czekoladą Żurawinowo-Białą, oraz Biszkopt Z Białej Czekolady-Żurawiny.
Instrukcje
W dużej misce, masło śmietankowe i cukier do lekkiego i puszystego.
Dodać jajka, po jednym na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu. Beat in vanilla.
Mąkę połączyć z proszkiem do pieczenia; stopniowo dodawać do śmietany i dobrze wymieszać. Wymieszać z żurawiną i chipsami waniliowymi. Ciasto podzielić na trzy porcje.
Na blach do pieczenia, kształt każdej porcji w 10-in. x 2-po. prostokąt.
Piec w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub do lekko rumiane. Ostudzić przez 5 minut.
Przenieś do deski do krojenia; pokrój po przekątnej ząbkowanym nożem na 1-calowy. plastry.
Umieść ściętą stronę w dół na nieczystych blachach do pieczenia.
Piec przez 15-20 minut lub do złotego koloru.
Wyjąć do stojaków z drutu w celu ostygnięcia. Przechowywać w szczelnym pojemniku.