Biszkopt Pistacjowo-Żurawinowy

Biszkopt Pistacjowo-Żurawinowy
Przepis pistacjowo - żurawinowy Biscotti jest gotowy w około 1 godzinę i 17 minut i zdecydowanie jest wybitnym Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten deser ma 727 kalorii, 15g białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, sól, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Biszkopt Żurawinowy Pistacjowy, Biszkopt żurawinowo-pistacjowy, oraz Biszkopt Żurawinowy Pistacjowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubij masło i cukier w dużej misce ze średnią prędkością za pomocą miksera elektrycznego, aż będą lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodaj jajka, dobrze ubijając; ubić skórkę pomarańczową i ekstrakt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
EkstraktEkstrakt
JajkoJajko
3
Połączyć mąkę, proszek do pieczenia i sól; dodać do mieszaniny masła, ubijając z małą prędkością, aż do wymieszania. Wymieszać z żurawiną i pistacjami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
żurawinażurawina
Orzechy PistacjoweOrzechy Pistacjowe
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
4
Podziel ciasto na pół. Używając lekko posmarowanych mąką rąk, uformuj każdą porcję w Dziennik 14" x 2".
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
5
Umieść oba dzienniki 3 " od siebie na dużej blasze wyłożonej pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Piec w temperaturze 325 przez 28 minut lub do twardego w dotyku. Fajne dzienniki na blasze do pieczenia 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
7
Każdą kłódkę pokroić w ukośne plastry o grubości 1/2"za pomocą ząbkowanego noża za pomocą delikatnego ruchu piłowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
8
Umieść plastry, przyciąć stronę w dół, na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
9
Piec 9 minut; odwrócić ciasteczka, i piec 12 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Przenieść biszkopty do stojaków drucianych do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BiscottiBiscotti

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Piccini Chianti Classico z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Skomplikowany i uporczywy nos wypełniony nutami wiśni i dzikich jagód. Podniebienie jest dobrze skonstruowane, eleganckie, okrągłe i gładkie z owocowymi nutami i miękkimi taninami i długim wykończeniem. Idealne połączenie do grillowanego czerwonego mięsa i makaronu al ragu. Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Merlot
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 17 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn