Biszkopt Pistacjowo-Żurawinowy
Przepis pistacjowo - żurawinowy Biscotti jest gotowy w około 1 godzinę i 17 minut i zdecydowanie jest wybitnym Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten deser ma 727 kalorii, 15g białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, sól, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Biszkopt Żurawinowy Pistacjowy, Biszkopt żurawinowo-pistacjowy, oraz Biszkopt Żurawinowy Pistacjowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij masło i cukier w dużej misce ze średnią prędkością za pomocą miksera elektrycznego, aż będą lekkie i puszyste.
Dodaj jajka, dobrze ubijając; ubić skórkę pomarańczową i ekstrakt.
Połączyć mąkę, proszek do pieczenia i sól; dodać do mieszaniny masła, ubijając z małą prędkością, aż do wymieszania. Wymieszać z żurawiną i pistacjami.
Podziel ciasto na pół. Używając lekko posmarowanych mąką rąk, uformuj każdą porcję w Dziennik 14" x 2".
Umieść oba dzienniki 3 " od siebie na dużej blasze wyłożonej pergaminem.
Piec w temperaturze 325 przez 28 minut lub do twardego w dotyku. Fajne dzienniki na blasze do pieczenia 10 minut.
Każdą kłódkę pokroić w ukośne plastry o grubości 1/2"za pomocą ząbkowanego noża za pomocą delikatnego ruchu piłowania.
Umieść plastry, przyciąć stronę w dół, na blasze do pieczenia.
Piec 9 minut; odwrócić ciasteczka, i piec 12 więcej minut.
Przenieść biszkopty do stojaków drucianych do całkowitego ostygnięcia.