Biszkopt Czekoladowo-Pistacjowo-Wiśniowy
Biszkopt czekoladowo-pistacjowo-wiśniowy może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 732 kalorie, 13g białka, oraz 37 g tłuszczu każdy. Na 2,25 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka jaj, masła, pistacji i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Pistacjowo-Wiśniowe Biscotti, Biszkopty z pistacjami i suszonymi wiśniami, oraz Poważne Ciasteczka: Pistacjowo-Wiśniowe Biscotti dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia 2 blachy do pieczenia pergaminem.
Masło i cukier Beat na średniej prędkości z mikserem elektrycznym, aż puszyste. Ubić w jajkach i wanilii.
Mąkę i kolejne 3 składniki połączyć w dużej misce.
Dodać mieszaninę mąki do mieszaniny cukru, ubijając do wymieszania. Wymieszać z pistacjami i wiśniami.
Na każdą przygotowaną blachę ułożyć połowę ciasta. Kształt każdej połowy w lekko zaokrąglony dziennik około 10 x 3 cali za pomocą mąki ręce. (Ciasto będzie bardzo lepkie.)
Piec 25 do 30 minut lub aż ciasto będzie twarde w dotyku.
Ostudzić całkowicie na blasze do pieczenia na stojaku z drutu.
Przenieś kłody na deskę do krojenia i pokrój w plastry o szerokości od 1/2 do 3/4 cala za pomocą ząbkowanego noża.
Kłaść plastry, ściąć boki w dół, na blasze do pieczenia.
Piec 4 minut z każdej strony lub do chrupkości.
Przenieś do stojaków z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
Końcówki biszkoptów zanurzyć w ciemnej czekoladzie i w razie potrzeby skropić białą czekoladą.
Umieść na papierze woskowym, aby ustawić.