Biscotti
Need a deser bezmleczny i wegetariański? Biscotti może być spektakularny przepis spróbować. Ten przepis służy 36. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 94 kalorie. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2222 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z anyżu, olej roślinny, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wiele osób naprawdę lubi to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżeczką wynik 27%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Egg Nog Biscotti, Najlepsze Biscotti, oraz Biscotti dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Nasmaruj arkusze ciastek lub linię papierem pergaminowym.
W średniej misce, ubić razem olej, jajka, cukier i anyż smaku, aż dobrze wymieszane.
Mąkę połączyć z proszkiem do pieczenia, wymieszać z masą jajeczną tworząc ciężkie ciasto. Ciasto podzielić na dwie części. Uformuj każdy kawałek w rolkę tak długo, jak arkusz ciasteczek.
Umieść rolkę na przygotowanym arkuszu ciastek i naciśnij do grubości 1/2 cala.
Piec przez 25 do 30 minut w nagrzanym piekarniku, aż będzie złoty kolor.
Wyjąć z blachy do ostygnięcia na stojaku z drutu. Gdy ciasteczka są wystarczająco chłodne, aby obsłużyć, pokroić każdy z nich w poprzek na plastry 1/2 cala.
Umieść plastry wycięte bok do góry z powrotem na blasze do pieczenia.
Piec przez dodatkowe 6 do 10 minut z każdej strony. Plastry powinny być lekko tosty.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Spalletti Chianti rezerwowy Poggio Reale z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale]()
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
To wspaniałe wino rezerwowe, produkowane wyłącznie z posiadłości Poggio Reale, jest wdzięcznym, aksamitnym winem o charakterystycznie ziemistych aromatach Sangiovese i dojrzałych, zrównoważonych smakach owocowych zrównoważonych odrobiną dębu.