Przepis Big Top Beef Stroganoff może zaspokoić swoje pragnienie Europy Wschodniej w około 1 godzina i 35 minut. To danie główne ma 1142 kalorie, 82g białka, oraz 38 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.45 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka wina, papryki, chrzanu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć olej z pestek winogron, można podążać za tym daniem głównym z Truskawkowa Kruszonka jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Wołowina Stroganoff-oryginalnie stworzona dla rosyjskiej rodziny Stroganoff przez francuskiego szefa kuchni, ulubieńca rodziny w moim domu, Easy Beef Stroganoff-Wersja Z Mieloną Wołowiną, oraz Beef Stroganoff dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej na średnim ogniu w dużej patelni saute, która powinna być wystarczająco duża, aby pomieścić grzyby, Wino i wołowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Dodać bulion wołowy i powrócić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień,i pozostawić mięso dusić, aż będzie przetargu widelec, o 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion Wołowy
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
7
Przynieś garnek wody do wrzenia na makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
8
Za pomocą łyżki szczelinowej wyjąć mięso i grzyby z patelni, przykryć i przechowywać w ciepłym miejscu. Pozwól, aby ciecze zmniejszyły się i zagęściły przy odsłoniętej patelni.