Big Bud ' s Beer Can Chicken
Need a bezglutenowe, bezmleczne i דל פחמימות,zne danie główne? Big Bud ' s Beer Can Chicken może być świetnym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 514 kalorii, 28g białka, oraz 39g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,22 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mielony imbir, sól morska, papryka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1056 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Dzień Ojca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 57%. Spróbuj Smażony kurczak z piwem-piwo dodaje bardzo aromatyczny i ziemski smak do tak wielu rzeczy. Smażony kurczak z piwem jest bajeczny, Duże i puszyste pieczone naleśniki z maślanką, oraz Kurczak Z Puszki Po Piwie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F. umyć kurczaka zimną wodą i osuszyć ręcznikami papierowymi.
Wymieszać suche składniki w małej misce. Rub 1/2 składników na wewnętrznej wnęce kurczaka. Delikatnie obrać skórę z kurczaka i wcierać mieszaninę w mięso kurczaka. Otwarte piwo może wylać około 1/2 szklanki. Wrzuć ząbki czosnku do puszki po piwie.
Umieść kurczaka, otwarty koniec w dół, nad puszką piwa, aby włożyć piwo do jamy.
Umieścić kurczaka, stojąc, w dużej patelni saute.
Umieścić 1/3 boczku w górnej wnęce kurczaka i zasłonić pozostałe 2/3 boczku na zewnątrz kurczaka. Przekłuj boczek do kurczaka wykałaczkami.
Umieść kurczaka w piekarniku na 10 minut, a następnie obniż temperaturę do 325 stopni F i gotuj przez kolejną godzinę lub aż temperatura wewnętrzna w najgrubszej części uda osiągnie 165 stopni F na termometrze natychmiastowego odczytu.