Big Bud ' s Beer Can Chicken

Big Bud ' s Beer Can Chicken
Need a bezglutenowe, bezmleczne i דל פחמימות,zne danie główne? Big Bud ' s Beer Can Chicken może być świetnym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 514 kalorii, 28g białka, oraz 39g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,22 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mielony imbir, sól morska, papryka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1056 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Dzień Ojca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 57%. Spróbuj Smażony kurczak z piwem-piwo dodaje bardzo aromatyczny i ziemski smak do tak wielu rzeczy. Smażony kurczak z piwem jest bajeczny, Duże i puszyste pieczone naleśniki z maślanką, oraz Kurczak Z Puszki Po Piwie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F. umyć kurczaka zimną wodą i osuszyć ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Wymieszać suche składniki w małej misce. Rub 1/2 składników na wewnętrznej wnęce kurczaka. Delikatnie obrać skórę z kurczaka i wcierać mieszaninę w mięso kurczaka. Otwarte piwo może wylać około 1/2 szklanki. Wrzuć ząbki czosnku do puszki po piwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Umieść kurczaka, otwarty koniec w dół, nad puszką piwa, aby włożyć piwo do jamy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
5
Umieścić kurczaka, stojąc, w dużej patelni saute.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Umieścić 1/3 boczku w górnej wnęce kurczaka i zasłonić pozostałe 2/3 boczku na zewnątrz kurczaka. Przekłuj boczek do kurczaka wykałaczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
7
Umieść kurczaka w piekarniku na 10 minut, a następnie obniż temperaturę do 325 stopni F i gotuj przez kolejną godzinę lub aż temperatura wewnętrzna w najgrubszej części uda osiągnie 165 stopni F na termometrze natychmiastowego odczytu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn