Bieroków

Bieroków
Bierocks może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 254 kalorie, 12g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, sól, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Bieroków, Kraut Bierocki, oraz Easy Bierocks dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby przygotować nadzienie, ugotować cebulę i indyka na dużej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu, aż indyk będzie rumiany, mieszając do kruszonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Cała TurcjaCała Turcja
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj kapustę; gotuj, aż kapusta zwiędnie, ciągle mieszając. Wymieszać z pieprzem i 1/4 łyżeczki soli. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
PieprzPieprz
SólSól
3
Aby przygotować ciasto, rozpuścić cukier i drożdże w ciepłej wodzie w dużej misce; odstawić 5 minut. Wymieszaj mleko, olej, 3/4 łyżeczki soli i jajka. Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
JajkoJajko
MlekoMleko
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodać 3 1/2 szklanki mąki do mieszaniny drożdży i wymieszać, aby utworzyć miękkie ciasto. Ciasto wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię. Zagniataj do uzyskania gładkiej i elastycznej masy (około 8 minut); dodaj wystarczającą ilość pozostałej mąki, 1 łyżkę na raz, aby ciasto nie przylepiło się do rąk (ciasto będzie lepkie).
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
DrożdżeDrożdże
5
Umieść ciasto w dużej misce pokrytej sprayem do gotowania, obracając się do warstwy wierzchniej. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 1 godzinę lub do podwojenia rozmiaru. (Delikatnie wcisnąć dwa palce do ciasta. Jeśli wcięcia pozostają, ciasto wzrosło wystarczająco.) Punch ciasto w dół; przykryć i odstawić na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
CiastoCiasto
PunchPunch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Podziel ciasto na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
7
Zwiń każdą połowę w prostokąt 10 1/2 x 7 cali na lekko posypanej mąką powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
8
Wytnij każdy prostokąt na 6 (3 1/2 cala) kwadratów. Pracując z 1 porcją na raz (przykryj pozostałe ciasto, aby nie wyschło), łyżką około 1/4 szklanki napełniania do środka każdej porcji i przynieś 2 przeciwległe rogi do środka, punkty Zaciskania do uszczelnienia. Przynieś pozostałe 2 rogi do środka, szczypanie punktów do uszczelnienia. Uszczypnij 4 krawędzie, aby je zamknąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
9
Umieścić bierocks, szew boki w dół, na dużej blasze pokrytej pergaminem. Przykryć i odstawić na 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
10
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Odkryj bieroków.
12
Piec w 375 przez 15 minut lub aż bierocks są rumiane na dole i dźwięk puste po naciśnięciu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
13
Usunąć bierocki z patelni i schłodzić na stojakach z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
14
Uwaga: zamrozić, całkowicie schłodzić i zawinąć pojedynczo w folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
15
Umieścić owinięte bierocki w wytrzymałej plastikowej torbie na suwak; zamrażać do 3 miesięcy. Aby podgrzać, rozmrozić w lodówce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
16
Owinięte folią bieroki umieścić w rozgrzanym piekarniku 350 na 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn