Biały okoń morski z pomarańczowo-Koprowym smakiem

Biały okoń morski z pomarańczowo-Koprowym smakiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis ma 316 kalorii, 32G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 3,31 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz oliwki castelvetrano, masło, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chrupiąca Skóra okonia czarnomorskiego z awokado, Tomatillo i przysmakiem kopru włoskiego, Okoń morski z koprem włoskim, pomidorem i pomarańczą, oraz Prażona Pomarańcza-Koper Włoski W Paski dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki, 1/8 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki czarnego pieprzu w średniej misce, mieszając trzepaczką.
Usunąć liście z cebulki kopru włoskiego; pokroić liście na 2 łyżki stołowe.
Usunąć i wyrzucić łodygi.
Przetnij cebulkę kopru włoskiego na pół wzdłuż; Odrzuć rdzeń. Cienko pokroić cebulkę kopru włoskiego.
Dodaj pokrojony koper włoski, sekcje pomarańczy, cebula, i oliwki do mieszanki soku pomarańczowego; wrzucić delikatnie do herbu. Wymieszać z liśćmi kopru włoskiego.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Posypać rybę równomiernie pozostałą 1/4 łyżeczki soli i pozostałą 1/4 łyżeczki pieprzu.
Dodaj masło do patelni; obracaj, aż masło się rozpuści.
Dodaj rybę na patelnię; gotować 4 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla Seabass. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.