Białko jaja i suszone na słońcu pomidory Frittata
Jeśli masz mniej więcej 34 minuty do spędzenia w kuchni, białko jaja i suszone na słońcu pomidory Frittata może być niesamowite bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 80 kalorii, 7G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako bardzo niedrogi posiłek poranny. Ten przepis z moich przepisów wymaga soli koszernej, śmietany tatarskiej, białek i zielonej cebuli. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Z łyżeczką wynik 38%, to danie jest raczej złe. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Makaron z karczochami i suszonymi pomidorami, Easy Vegan Sun Suszone Pesto Pomidorowe, oraz Sun Suszone pomidory Pesto makaron z Zoodles.
Instrukcje
Sól i białka umieścić w dużej misce; ubijać mikserem z dużą prędkością, aż się spieni.
Dodać śmietanę z kamienia nazębnego i pieprzu; ubijać do uzyskania miękkich szczytów. Delikatnie złożyć pomidory i cebulę.
Rozgrzać oliwę z oliwek w 10-calowej żaroodpornej patelni nonstick na średnim ogniu.
Na patelni rozprowadzić równomiernie mieszaninę białek; na wierzchu ułożyć kliny ricotty.
Skropić olejem pomidorowym.
Piec w 400 przez 16 minut lub do dmuchnięcia i złoty. Poluzuj szpatułką; przesuń na talerz.
W razie potrzeby udekorować natką pietruszki.