Biała Sałatka Zimowa z dojrzewającym Parmigiano-Reggiano
Biała Sałatka Zimowa z dojrzałym Parmigiano-Reggiano to bezglutenowe i pierwotne przystawka. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 250 kalorii, 11g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Jeśli masz endywii, ogórek, frisee i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z cookstr.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. To będzie hit w Twoim Zima wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sałatka grzybowa z olejem truflowym i Parmigiano-Reggiano, Sałatka z Parmigiano-Reggiano i sosem anchois, oraz Sałatka Z Rukoli, Kopru Włoskiego I Parmigiano Reggiano.
Instrukcje
Aby zrobić olej czosnkowy, połączyć oliwę z oliwek i czosnek w małym rondlu na średnim ogniu. Kiedy czosnek zaczyna skwierczeć, zdjąć z ognia i odstawić na pół godziny. Wyrzucić ząbki czosnku i odstawić olej na bok.
Pokroić endywii na pół wzdłuż, usunąć rdzenie, i pokroić w paski cala szerokości. W średniej misce, wrzucić endywii, Fryz, ogórek, i koper włoski z olejem czosnkowym, sok z cytryny, i sól i pieprz do smaku.
Na talerzu: sałatkę podzielić na 4 talerze i polać ogolonym Parmigiano-Reggiano.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;