Biała Lasagne z Parmigiano Besciamella (Lasagne in Bianco )

Biała Lasagne z Parmigiano Besciamella (Lasagne in Bianco )
Biała Lasagne z Parmigiano Besciamella (Lasagne in Bianco ) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 599 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.49 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka mleka, mąki, gałki muszkatołowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Lasagne z karczochami (Lasagne di Carciofi), Czerwona, Biała I Zielona Lasagne, oraz Lasagne dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° z półką w środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Szalotki gotować na maśle w ciężkim rondlu na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Dodać mąkę i gotować na małym ogniu, mieszając drewnianą łyżką, 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
4
Dodaj gałkę muszkatołową, następnie powoli ubijaj mleko i bulion. Doprowadzić do wrzenia, ubijając, następnie dusić, mieszając od czasu do czasu, aż sos lekko pokryje tył łyżki, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
SOSSOS
StadoStado
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Zdjąć z ognia i ostudzić do ogrzania, od czasu do czasu mieszając. Wymieszać jajka, Marsala, sól morska, 1/2 łyżeczki pieprzu i 1/2 szklanki sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól MorskaSól Morska
Ciężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, SchłodzonejCiężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, Schłodzonej
SerSer
PieprzPieprz
JajkoJajko
6
Spread o 1 1/4 szklanki sosu na dnie 11-przez 8-calowe naczynie do pieczenia. Przykryć warstwą 3 arkuszy lasagne. Powtórz warstwę jeszcze 3 razy, następnie wierzch z pozostałym sosem i pozostałym 1/2 szklanki sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron LasagneMakaron Lasagne
SerSer
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
7
Piec, odkryte, aż zbrązowieje, 45 do 55 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Sos można przygotować 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć (raz ostudzić).
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn