Biała Czekolada-Kawa Nerkowca Biscotti
Biała czekolada-nerkowca Kawa Biscotti może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 95 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka sody oczyszczonej, brązowego cukru, mielonej gałki muszkatołowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 11%. Podobne przepisy to Czekolada Irish Cream Kawa Biscotti, Marmurkowy Czekoladowy tort kawowy z polewą czekoladowo-Nerkowcową, oraz Biszkopt Z Czekoladą Żurawinowo-Białą.
Instrukcje
Umieścić pierwsze 6 składników w dużej misce, i ubić mikserem ze średnią prędkością, aż dobrze wymieszane.
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Połącz mąkę, granulki kawy rozpuszczalnej, kakao, sodę oczyszczoną, zmielony cynamon, sól i zmieloną gałkę muszkatołową; stopniowo dodawaj do mieszaniny cukru, ubijając, aż do dobrze wymieszanego. Wmieszaj orzechy nerkowca. Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię; zagnieść lekko 7 razy. Podziel ciasto na pół. Uformuj każdą porcję w 12-calową rolkę.
Umieść rolki na blasze pokrytej natryskiem do pieczenia; pat do grubości 3/4 cala.
Roladki posypać równomiernie 1 łyżką cukru granulowanego.
Piec w temperaturze 350 przez 22 minuty.
Usuń rolki z blachy do pieczenia; ostudzić 10 minut na stojaku z drutu.
Pokrój każdą rolkę po przekątnej na 21 (1/2 cala) plastrów. Ostrożnie stań plastry pionowo na blasze do pieczenia. Obniżyć temperaturę piekarnika do 325; piec 20 minut (ciasteczka będą lekko miękkie w środku, ale twardnieją, gdy ostygną).
Wyjąć z blachy do pieczenia i całkowicie ostudzić na stojaku z drutu.
Umieść czekoladę w małej, wytrzymałej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny; kuchenka mikrofalowa na wysokości 1 minuty lub do momentu, gdy czekolada będzie miękka. Ugniataj worek, aż będzie gładki. Wyciąć maleńką dziurkę w rogu torebki; skropić czekoladą nad biszkoptem.