Biała Czekolada Gingersnap Blondies
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj białej czekolady Gingersnap Blondies. Jedna porcja zawiera 264 kalorie, 3G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 2787 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jeśli masz ciasteczka gingersnap, chipsy czekoladowe, Olej kokosowy z pierwszego tłoczenia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Biała Czekolada Gingersnap Oreos, Ciasteczka Gingersnap z białą czekoladą i żurawiną, oraz Miękkie ciasteczka Gingersnap z białą czekoladą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. i linii 8×8 cala patelni do pieczenia z pergaminem.Roztopić masło w kuchence mikrofalowej bezpieczne miski. Wymieszaj w ¾ szklanki białych wiórków, aż się stopią i będą gładkie.
Dodać cukier, jajka, olej kokosowy i melasę.
Dodać mąkę, pokruszone pierniki, proszek do pieczenia, sól i ½ szklanki białych frytek.
Wlać do suchej miski składników wraz z roztopioną mieszaniną białych wiórów.
Wymieszać, aż się połączy.
Wlać ciasto do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Piec przez 35-40 minut lub do pieczenia przez.
Niech blondi całkowicie ostygną. Rozpuścić 1 szklankę białej czekolady w kuchence mikrofalowej.
Dodaj 1-2 łyżeczki oleju roślinnego, aby rozcieńczyć.
W razie potrzeby skropić każdą porcję.