Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj białego Gazpacho. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 334 kalorie, 8G białka, oraz 24g tłuszczu. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Lato. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jeśli masz blanszowane migdały, obrane jabłko granny smith, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Gazpacho Białe (Gazpacho Blanco), Białe Gazpacho, oraz Białe Gazpacho dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
W małej misce moczyć chleb w soku winogronowym przez 5 minut, naciskając, aby zmiękczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Winogronowy
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Rozłóż migdały na talerzu ciasta i tosty przez 6 minut, aż lekko złoty; ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Chleb Orzechowo-rodzynkowy
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
4
Przenieść 1 szklankę migdałów do blendera.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Dodać chleb, ogórek, jabłko, winogrona, czosnek, ocet i 1/4 szklanki oliwy z oliwek. Puree aż będzie gładkie. Przecedzić zupę przez sito do miski, naciskając na ciała stałe.